"667 sayılı KHK Kapsamında Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından ÖSYM Tarafından Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin Dikkatine"

667 sayılı KHK kapsamında kapatılan vakıf yükseköğretim kurumu öğrencilerinden, ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin yatırmaları gereken harç ücretlerinin tespiti tamamlanmıştır.
İlgili kapsamda üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler (özel öğrenci statüsünde gidenler dâhil) 2016-2017 Eğitim-öğretim yılı güz dönemi harç ücretlerini 20 Aralık 2016 tarihine kadar T.C. kimlik numaraları ile İş Bankasına yatırabilirler.

Önemli Not: İş Bankası İnternet Bankacılığından veya ATM şubelerinden işlem yaparken, tüm "Öğrenci Numaranızı Girin" sekmelerine "T.C. Kimlik Numaranızı" girmeniz gerekmektedir.
  • Uzaktan Eğitim
  • Eğitim Kataloğu (AKTS)